•  

  •  

  •  

  •  

  •  

Az idén is megrendezik  a  Louis Armstrong Jazzfesztivált a festő szépségű bánki viziszinpadon  2017.06.30-07.02.között. A fesztrivál idei mottója: 100 éve született Ella Fitzgerald!
A pénteki nyitó napon Budapest Jazz Orchestra (vendég: James Morrison and Multiplicity, Harry Allen); Lisa Simone; Dutch Swing College Band (vendégei: John Allred, Harry Allen) műsorát hallgathatjuk. 
Szombaton a  Tó Wellness Hotel kertjében a Louis Armstrong szobornál ingyenes koncerttel kedveskednek a szervezők, Bágyi Balázs New Quartet és Pocsai Kriszta lép színpadra.
A szombat esti koncertet a vizi színpadon Csík Gusztáv Trió (Csík Gusztáv, Alvin Queen, Dezron Douglas) Joan Faulkner (ének) nyitja, vendéhgeik: John Allred , Harry Allen. Utánuk a Swinging Violins (Illényi Katica, Deseő Csaba, Gyárfás István, Cseke Gábor, Oláh Péter, Jeszenszky György) következik, az estet az International All Stars csapat zárja: Guillaume Nouaux (FR), Sebastien Girardot (FR), David Blenkhorn (AUS), Malo Mazurié (FR), David Lukács (NL), Korb Attila (H),  Harry Allen (USA).
A vasárnapi nap a gospelé. Idén a veresegyházi Szentlélek-templomban ad helyet a koncertnek. A már hagyományosnak mondható sztárok: Joan Faulkner (USA), Harriet Lewis (USA), Joanne Bell (USA), Csík Gusztáv (H) és Dezron Douglas (USA). A gospel koncertek népszerűségét jól mutatja, hogy tavaly a Váci Székesegyházat megtöltötték az érdeklődők.
Az idei immár XIV. fessztivál sikerét is garantálja a figyelemre méltó szereplő gárda, a professzionális, figyelmes, közönség barát szervezés és a Budapesttől minössze 60 kilóméterre fekvő Bánki tengerszem megragadó szépsége. A korábban érkezők akár egy strandolással is összekapcsolhatják a zenei élményt.