•  

  •  

  •  

  •  

  •  

Kedves Olvasó!

A Jazznoise Jazzmagazin civil összefogással jött létre. Célunk, hogy bemutassuk a jazzműfaj 100 évre visszatekintő történetét, előadóit. A nagyvilág jazzeseményei mellett hírt adunk a hazai jazzéletről is.

Rovataink mellett (Hírek, Lemezkritika, Egyéb írások, Vakrepülés, Egy szám - egy vélemény) nézni- és hallgatni valót is kínálunk látogatóinknak: Jazzrádió, a Galéria rovatunkban tematikus videó összeállításokat találnak. Híreinket is videó mellékletekkel színesítjük.

Célunk, hogy a Jazznoise egy közösségi jazzportállá váljon. Várjuk a jazzmuzsikusokat, partnereink rovatban szívesen közzétesszük bemutatkozásukat, fontosabb koncertjeikről, lemezeikről hírt adunk.

Akár másodközlésre is átveszünk máshol korábban megjelent írásokat.

Várjuk olvasóink írásait, koncertbeszámolóit, YouTube tematikus 10-es listájáit. Akik az íráshoz kedvet éreznek, várjuk sorainkba.

Magazinunkat nem üzleti megfontolásból hoztuk létre, mindazonáltal köszönettel fogadjuk támogatásukat, reklámmegbízásaikat, az így befolyt összeget az oldal működtetésére, korszerűsítésére, bővítésére fordítjuk.

Az anyagokat, megtisztelő észrevételeiket, leveleiket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre várjuk.

Kellemes böngészést, jó szórakozást!

Jazznoise szerkesztői

 

 Rólunk írták:

Dudás Lajos: "Örülök, hogy a Jazznoise megemlékezett Szabó Gabi évfordulójáról!!! Valószínűleg ez volt az egyetlen megemlékezés a 20. század kiemelkedő magyar jazzmuzsikusáról! "

 

Dudás Lajos: "Bemutatásom a Jazznoise oldalán példátlan! Nem is tudom, hogyan köszönjem meg..."

 

Eric Erhardt: "Your website looks very impressive, though I don't understand the language."

 

 István  - olvasónk -  írta: " Ez nem jazzy, ez jazz, nagykanállal..."

 

Jonathan Smith: "Your website looks very professional."

.